Blog Nrl Ndh
Pulau Redang , Tgg !
Assalamualaikum ♥ 


Okay Okay , janji ditepati . makin kerap post story kat blog ni .
Tak mau habuk dan sunyi sepi lagi dah blog ni . hehe
Entry kali nak berkongsi sikit my short vacation di Pulau Redang 
Pada hari raya ke-5 , saya terus berbot ke sini bersama family !
Beraya di pulau katanya , weee . 

Jadi kita belanja gambar sikit ye , peace yo :)


Turun bot , first shot depan laguna redang :)




Second day ! 
Ikan makan maggi , slurppp



video

Ok chuollsss , nak tahu apa apa sahaja pasal trip ke Pulau Redang . Contact ok ! 
Orang terengganu boleh bagi briefing , hehe :)
Next time kite update lagi blog ok , sekarang tengah packing-packing barang .
Semester break dah habis , so tiba masa untuk masuk semester baru lah .
Selamat datang upsi ! Selamat datang new semester !


 P/S : Anyone yang rasa nak pergi , google sikit harga okay .
Selamat mencari pakej pakej yang ohhsem , goodluck :)




Friday, September 5, 2014 | 3:47 PM | 1 comments
Raya versi 2014
Assalamualaikum ♥ 

Selamat Hari Raya semuaaaa !
Baru berkesempatan nak update blog setelah berbulan-bulan sunyi sepi
Sorry readers !
InshaAllah , bakal menyeri-nyerikan kembali blog ini . 
Okay entri kali pasal reraya la pulak . Check it out yang ni raya tahun lepas , Raya versi 2013

Entry kali ini diiringi lirik lagu RAYA OH YEAH - YUNA ZARAI


Berlalu sudah bulan puasa

Masa untuk bersuka-ria Oh yeah

Raikan hari raya

Kawan-kawan semuanya happy

 Kekasih pulang dari oversea Oh yeah

 Samalah kita nanti

Mungkin dahulu terasa sepi

 Hanya keluarga yang menemani

Tapi sekarang tidak lagi


Raya kali ini mungkin berbeza

Kerna ku ada dia

 Nyalakan pelita cinta di hari raya

Hati seperti bunga api bersama dia

Oh indahnya Ku jatuh cinta di hari raya

 Cinta di hari raya
Cinta di hari raya


 Semangat kita nak bangun pagi

Pakai cantik-cantik hari ini Oh yeah

Nak jumpa somebody

Rumahku dihiasi indah

Senyum sehingga hujung telinga Oh yeah

Tunggu kekasih hati

Syawal kali ini ku tak sabar

Hati terasa berdebar-debar Oh yeah

Diri sudah berpunya



Maaf Zahir & Batin
Mohon Maaf segala kesilapan dan kekhilafan dari segi penulisan dan sebagainya.
Kosong kosong uollsss !
Ni je gambar riang ria raya yg sempat saya kongsi
yang lain lain , please do here -->  http://instagram.com/nrlndh


Credit :   Photographer anak jati Terengganu 
Venue : Chinatown , TTI @ Terengganu
Wardrobe :    Mix Match 
MakeUp :    Guna tangan sendiri


Tuesday, August 19, 2014 | 12:02 PM | 0 comments
Bergraduate DIPLOMA :)
Assalamualaikum 

Check check . Ehem ehem
Saya dah berkonvo , bergraduate :)
Dalam diploma programming . Huyeahh 
Jom kita nengok gambar-gambar nye sekitar majlis berlangsung .
Moh la kite

Raptai & Bermonopod
Keluar dewan , ada yang sambut dgn bunge *feeling retis jap
Pak Haji Mak Haji kesayangan 

Dari kiri : Nurihan,Nad,Ieka,IkaZ,Alyani,Izzati,Dewi & Nrl Ndh

Alhamdulillah 3 tahun kami mengerah keringat menimba ilmu disini 
Politeknik Sultan Mizan Zainal Abidin
Kami geng rumah sewa no19 masih bersama lagi untuk segulung diploma :')
Terima kasih ayahanda bonda , adik hadiahkan PingatKetuaJabatan *bukti study hard hehe
Kepada semua kawan seperjuangan , SELAMAT MAJU JAYA !

P/S : Dulu mula-mula masuk poli , sedih sebab selalu dengar sindiran *poli ni tak hebat berbanding universiti* Alhamdulillah dapat buktikan kat suara-suara garau tu , yg budak poli pun boleh dapat kerja & dapat masuk U . sekian 


Thursday, March 27, 2014 | 10:27 PM | 4 comments

Older Post
Profil
Nurul Nadiah
Terengganu Tanah Airku
Age: 23 years young (2015)
Bachelor of Software Enginnering
Universiti Pendidikan Sultan Idris Mula Ber-blog : 01/06/2010

Follow Here

Facebook Fan Page


Blogger Terengganu


Jom Chat


Tabung Nuffnang