Blog Nrl Ndh
Family Outing :D
Kehadapan rakan-rakan yg singgah sebentar disini ,

                       ASSALAMUALAIKUM . TAK JAWAB DOSE , JAWAB SAYANGGG :P HAHA

Hello (lambai lambai)  Well , how's ur holiday goin ? Best ? dan bagi yg mungkin ade tgh duk struggle study skrg untuk exam sooo  GOOD LUCK :) especially friend of mine :  ADEILAH  *BLINK BLINK
Baru-baru ni , terbaru ni , latest ni , my family and I dah berfoya-foya ke CAMERON HIGHLANDS . TERPEGUN mak ai , STUNNING ..... what a wonderful spot ! OHMAI :) Mari terjah gambar-gambar yg dpt capture for the 2 days ..........

 Long Journey
Sampai di Country Lodge Resort (boleh survey la kalu korang pegi , BERBALOI)
Petik strawberi n teh
Ready pergi membeli @pasar malam cameron *BUKAK SETIAP MALAM

Sori bb slow sgt , ni je sempat nak UPLOAD :O 
PENGALAMAN : Tanah tinggi ni sangat sejuk , suhu 15 darjah celcius . TENGAH HARI pun terketar-ketar kesejukan apatah lagi malam . Nak tido pn terpaksa pakai stokin kaki and tangan + berbungkus dgn selimut tebal ~ phewww
So bagi yg merancang nak travel tu , baca la travel log sy ni . hehehe , gerenti balik holiday senyum panjang :D

Sorry untuk blog yg dh bercuti untuk 3 weeks , hehehe . I have a great days there , can't describe in WORDS ! Btw , thanks for spending masa baca-baca renung-renung tilik-tilik post ini ye . PEACE UPON YOU 

Sunday, December 30, 2012 | 9:59 PM | 0 comments

Older Post | Newer Post
Profil
Nurul Nadiah
Terengganu Tanah Airku
Age: 23 years young (2015)
Bachelor of Software Enginnering
Universiti Pendidikan Sultan Idris Mula Ber-blog : 01/06/2010

Follow Here

Facebook Fan Page


Blogger Terengganu


Jom Chat


Tabung Nuffnang