Blog Nrl Ndh
The girls - DIP2013
Hey Hey Hey 
Sy dah hampir menghabiskan sesi DIPLOMA untuk 3 tahun ni . ALHAMDULILLAH , Thank ALLAH SWT
last payperrr on this Tuesday tapi dah tak sabo-sabo nak packing barang :p hahaha . Biase lah
STUDENT-maniac :P haha
Utk terakhir kali bersama-sama ni , kami hangout ramai ramai 
#TC19




 

#JANJI
Susah senang bersama kita sentiasa
Even lepas ni jarang dah berjumpa . TAPI SISTERHOOD kita takkan putuih ok ;)
Goodluck in a future , tak kisah ada yg nk keje/further study/kahwin ... KOMPANG DIPALUUUU ~ hehe
Insha Allah ade jodoh kita jumpa lagi sayangs 
Muah . XOXO

. ALYANI . PIKA . IKA Z . NADIAH . ZATY . YUNE . DEWI . IHAN .  

Sunday, April 28, 2013 | 12:13 PM | 2 comments

Older Post | Newer Post
Profil
Nurul Nadiah
Terengganu Tanah Airku
Age: 23 years young (2015)
Bachelor of Software Enginnering
Universiti Pendidikan Sultan Idris Mula Ber-blog : 01/06/2010

Follow Here

Facebook Fan Page


Blogger Terengganu


Jom Chat


Tabung Nuffnang