Blog Nrl Ndh
Day of birth
ASSALAMUALAIKUM 
Hai followers and viewers
2nd MAY 2013 . THE DAY
1 year older . Officially 21 years young :P on this year
Orang cakap , makin bertambah usia kita makin kita lebih matang . Sy dah start nak rasa matang ni , hehe :D
 insha ALLAH mahukan kematangan 
Disini , kematangan bukanlah bermaksud kita dah tua ataupun sesuai dilabelkan pada org yg meningkat dewasa . Bagi saya , it was a STEP FORWARD which means kita ingin menjadi lebih baik dari segi professionalism . Tapi itu tak bermakna kita mesti SERIUS , NERDY atau sebagai . Sometimes , sebahagian diri kita pun mesti ada NAKAL NYA kan barulah best . Kenalah pandai ikut situasi dan keadaan OK ! 

Cukup lah Cukup lah merapu -.- ish ish
By the way , sangat terharu dengan "insan yg post kat fb sy wish birthday"
THANK YOU SAYANG
Moga moga kebahagian saya hari ini akan dibalas ALLAH SWT kpd anda semua dengan berlipat-lipat kali ganda :)
Amin Ya Rabbal Alamin
#Thanks for the superb wish
Thursday, May 2, 2013 | 9:24 PM | 2 comments

Older Post | Newer Post
Profil
Nurul Nadiah
Terengganu Tanah Airku
Age: 23 years young (2015)
Bachelor of Software Enginnering
Universiti Pendidikan Sultan Idris Mula Ber-blog : 01/06/2010

Follow Here

Facebook Fan Page


Blogger Terengganu


Jom Chat


Tabung Nuffnang