Blog Nrl Ndh
Kerja @ Belajar
Hai viewers !
Peace upon you ;D
ALHAMDULILLAH hampir 2 minggu lagi akan berakhir kursus di sini *KELANTAN
Tak sabar nak cari KERJA , sy mesti tambah lagi experience in working . insha ALLAH
Dan mslhnye terdetik kat hati ni nak sambung belajar (cisss padahal dah isi UPU :P) , PERLUKAN ilmu lebih banyak ~~ grab ~~
hehehehe :p ARGHHH , tak tahu mne satu nk PILIH -,- 
Stop dulu fikir pasal tu , fokus pada program yg sedang berjalan skrg 
Sy dah PASS both exam di INFOSYS CAMPUS CONNECT , Alhamdulillah . cheerrrrrrsss !!! heeeee 
Sekarang next move on to Test 3 and Project . Then BALIK RUMAHHHH
Yay ! 


Suasana kami disini

 

 WHOAAA , dah dapat baju ~~~~ yehoooo

 

***Sori tak banyak benda nak diceritakan , BUNTU ~~ Banyak perlu diselesaikan buat mse skrg . and i promise akan post something yang lebih MANTOPPPP lagi lepas ni k

BEKERJA SAMBIL BELAJAR . Pray for me , thanks 
Thursday, May 23, 2013 | 10:05 PM | 3 comments

Older Post | Newer Post
Profil
Nurul Nadiah
Terengganu Tanah Airku
Age: 23 years young (2015)
Bachelor of Software Enginnering
Universiti Pendidikan Sultan Idris Mula Ber-blog : 01/06/2010

Follow Here

Facebook Fan Page


Blogger Terengganu


Jom Chat


Tabung Nuffnang