Blog Nrl Ndh
Apa itu Runningman ?
Hai disana :D
Today's topic :
Running man (RM) ?

Siapa RM ?
Apa itu RM glamer sangat ke ?best sangat ke ?
Panas betul variety show ni sekarang kan
OK let me give short brief , hehe

Running Man (Korean런닝맨) dimana dibawah  SBS telah ON TV pada July 11 , 2010 . Salah satu rancangan yg menjadi TRENDING masa kini , sebabnye lain dari yg lain dan BELUM pernah ada rancangan sebgini rupa :) Dimana GAME yang dibuat berasaskan missions yang diberi , pada mula pemenang akan diberikan RUNNING ball  dan bagi yg takde tu akan di DENDA laa ( berseluar pendek in PUBLIC ) tetapi pembaharuannya diberikan GOLD sebagai hadiah kemenangan .

Dan saya , salah seorang FANS bagi rancangan ni jugak , hehehe * pecah rahsia Dah memang best & kelakar kan HAHAHAHA , every episod memang takley nak lupa Dimana diri ini sangat sukakanKIM JONG KOOK ,
Dan kenapa anda sukakanya juga ?


 uwaaaaa cair ~~~


AND Here some cute RM members :


Wednesday, June 19, 2013 | 11:09 AM | 17 comments

Older Post | Newer Post
Profil
Nurul Nadiah
Terengganu Tanah Airku
Age: 23 years young (2015)
Bachelor of Software Enginnering
Universiti Pendidikan Sultan Idris Mula Ber-blog : 01/06/2010

Follow Here

Facebook Fan Page


Blogger Terengganu


Jom Chat


Tabung Nuffnang