Blog Nrl Ndh
KERJA 1st day
Salam dan Selamat Petang
Lamenye tak update post kat blog , ok sgt busy dgn PENCARIAN JAWATAN KOSONG .
Stress , sebab kena menunggu lama kerja yg dh apply tu . 
Ade yg xkasi response langsung email , ade jugak yg bgi feedback . Alhamdulillah , terima kasih
Akhirnya , ade jugak company yg nk hire budak-ingin-baru-bekerja ini :/

GLAD ! Part-time tutor 

Now dah tau HAKIKAT ALAM PEKERJAAN on the first day hari ni . Tak lah semudah sebagaiman rupa praktikal dulu , wuhuiiii . Everything depends on KITA SENDIRI , besarnye tanggungjawab :| 
Tapi think positively , it was a great OPPORTUNITY sebenarnye
at least baru lah diri yg kerdil ini tahu & sedar diri akan SUSAH PAYAH ayahanda mencari duit utk anak-anak dulu kala :'/ *bersyukur dgn apa ade . insaf insaf hehe
DAN JUGA boleh belajar banyakkkk bende :D

By the way , HAPPY FATHER's DAY untuk semua AYAH di Malaysia ! Spread the love



daddy cool -> HAJI IBRAHIM BIN DAUD *commander paling taff 

Sunday, June 16, 2013 | 10:05 PM | 10 comments

Older Post | Newer Post
Profil
Nurul Nadiah
Terengganu Tanah Airku
Age: 23 years young (2015)
Bachelor of Software Enginnering
Universiti Pendidikan Sultan Idris Mula Ber-blog : 01/06/2010

Follow Here

Facebook Fan Page


Blogger Terengganu


Jom Chat


Tabung Nuffnang