Blog Nrl Ndh
Travel & Living
Assalamualaikum  
Hello Isnin ~ 
Selamat pagi semua blogger , sihat ? 
I'm homeeeeee , I'm BACK
Tenang je jiwa ni duk rumah , huuuu . HIRUP UDARA ~ phewww hembusss

Sangat penat merantau ke negeri orang 
pergi sana sini , berjalan-jalan , membeli-membeli , makan-makan , nyanyi-nyanyi
it was a GREAT TIME untuk di spent 

Berjaya Times Square (favourite ~ grrr)

Then , lepas penat-penat membeli dan belah tu , terbang nun ke negeri PAHANG pulak
Pergi meneroka hehehe :D
Memang best view ever , menghijau je ~ 
Dah puas tu balik rumah . Terengganu Darul Iman , ku merindui mu :* hehe
My travel ends here !

And TODAY , kena masuk kerja la pulak
Dalam hati meronta-ronta nk cuti lagi , MERAUNG-RAUNG 
tapi pergi kerja muka COOL je . Rilek brader , brader rilek 
 Jangan biarkan perkara remeh temeh mengganggu prestasi kerja kita ye *tak pasal-pasal :P haha

Senyum sampai senget bibir
Senyum 'tinggikan hidung' . kehkeh


IKLAN :
Tahniah THE RED WARRIORS ! Yeay
Tahniah Kelantan atas kemenangan . Satu perlawanan mendebarkan, pasukan Johor pulak cuba lagi tahun depan kayy. Gomo Kelate Gomo - Luaskan Kuasa Mu..
DARI : PEMINAT BOLA SEPAK TEMPATAN :) 


Monday, July 1, 2013 | 11:22 AM | 5 comments

Older Post | Newer Post
Profil
Nurul Nadiah
Terengganu Tanah Airku
Age: 23 years young (2015)
Bachelor of Software Enginnering
Universiti Pendidikan Sultan Idris Mula Ber-blog : 01/06/2010

Follow Here

Facebook Fan Page


Blogger Terengganu


Jom Chat


Tabung Nuffnang