Blog Nrl Ndh
Ahlan wa sahlan ya ramadhan
Assalamualaikum  

Phewww , Syukur baru je abes test speaking MUET . Sy agak ketinggalan nk amik exam MUET , dh abes diploma baru laa sibuk sibuk nk amik 

Dapat TAJUK : Neighbourhood spiritAlhamdulillah dapat jugak berhujah dengan point yg boleh masuk akal la KOTT . hehe dan ade jugak time 'skipping' habesss . hahaha :D
Al-maklumlah , nervous sangat ! dapat tajuk SIMPLE jee tapi bila dh nervous , KONFIDEN ilang ntah ke mana . TU MEMANG PROBLEM  . Tapi apepun panel yg judge tu , sangat BAIK ~

Bulan Ramadhan ni menganggur sebulan la pulak kat rumah . Sebab tutoring class memang xde bulan puasa ni *pengambilan murid mmg xde . BOLEHLAH Nak jaga ayah yg bru discharge dari hospital , tak pasal-pasal part-time jadi MISIKU NRL NDH laa pulak , heee :D 

Si Comel Aidil Baihaqi

Dan juga jadi BABYSITTER , MAID pun . Ambil budak-budak comel kat sekolah , dan buat kerja harian housewife , hehe *meringankan beban ibunda dikala bulan puasa ini . Lepas RAYA , inshaALLAH sambung kerja lagi , tutor dgn murid baru masuk dan BUAT JUGAK LATIHAN ICT untuk pejawat kerajaan ~ 
InshaAllah Ramadhan kali ini memberi barakah untuk kita semua . Ku mengharapkan Ramadhan kali ini penuh makna , lalalalalala ~ hehe

Niat puasa :


Salam Ramadhan kawan-kawan blogger semua :D *pung pang pung pang bunga api*

Tuesday, July 9, 2013 | 3:56 PM | 8 comments

Older Post | Newer Post
Profil
Nurul Nadiah
Terengganu Tanah Airku
Age: 23 years young (2015)
Bachelor of Software Enginnering
Universiti Pendidikan Sultan Idris Mula Ber-blog : 01/06/2010

Follow Here

Facebook Fan Page


Blogger Terengganu


Jom Chat


Tabung Nuffnang