Blog Nrl Ndh
Back to School
Assalamualaikum 
Saya rindu sekolah . mengaku RINDU !
Alamak , kalau nak ingat semua kenangan time sekolah dulu , mak aiii memang boleh buat drama bersiri beratus episod . Banyak sangat ;O Rindu serindu-rindu nyer


Meroyan , rindu pakai school uniform

Describe me , throwback time sekolah dulu . Sangat suka bersukan . Terutama sekali bola lisut , form 1 dan  2 byk spent time kat padang . Wahhh , indahnya kulit bergelap time tu  :D
Bila dah jadi senior , form 4 dan 5 . Fokus pada badan uniform pulak :) KADET POLIS . wohoooo 
 SARJAN , 3 calit . wah , bangga sekejap . Bertambah kegelapan , tak pikir kulit dah yang penting menang . haha

Kiri kanan Kiri Kanan 


Main surat-surat dgn BFF , masih simpan :)

Tapi sesibuk tu , belajar memang tak lupa . Nakal dan  aktif , tapi tak pernah ponteng sekolah tau . 
Alhamdulillah , moment tu semua tetap dalam ingatan . Indah bila remaja , tak perlu banyak fikir pasal masalah . Masalah yg ade pun , tak siap kerja sekolah  , gaduh ngan kawan . minat senior , cinta yg tak berbalas . Tu je mungkin problem bagi sesetengah budak 
Tapi bila dah berumur 21 ni , study of course kena pikir . Family , work , money , future , kawin ? opppss 

Jadi , adik-adik yg masih bersekolah . 
Enjoy your time in school , bergembira dengan perkara betul bukannya yg salah , apa-apa pun jangan lupa study . Gunakan masa remaja dgn baik , bila dah besar nanti bolehlah ingat semua kenangan manis tu :)  
 pesan akak :D

Bila meningkat umur , dah tua ni . Tak pulak nak seaktif dulu , lebih serius barangkali =.=

Sunday, July 21, 2013 | 1:09 PM | 6 comments

Older Post | Newer Post
Profil
Nurul Nadiah
Terengganu Tanah Airku
Age: 23 years young (2015)
Bachelor of Software Enginnering
Universiti Pendidikan Sultan Idris Mula Ber-blog : 01/06/2010

Follow Here

Facebook Fan Page


Blogger Terengganu


Jom Chat


Tabung Nuffnang