Blog Nrl Ndh
Bedak sejuk sesejuknya
Assalamualaikum  
Sekarang sy duk sibuk memanjakan kulit 
Al-maklum lah sebulan duk rumah tanam anggur . Project dah submit , tengah tunggu up coming project lepas RAYA :)
Kebetulan pulak , kawan ade bukak kedai kecantikan sekarang . Jadi , keep support her okay :*
Saya tengah pakai tanaka powder by nora danish

 

Senang , mudah , murah
SAYA MESTI PILIH . hehehe
Jadi setiap malam sibuk duk pakai :D 
Pakai lepas cuci mke , basahkan muka pastu sapu je powder ni zap zap zap . SIAP 
Dah seminggu ,  Alhamdulillah sejuk je muka ni , lembut & lembap

Gambar sekadar hiasan , hehehe

Try lah . mungkin sesuai dengan anda anda anda dan anda :)
Just search kat business page kawan sy tu , die jual murah je 
Escpecially yg duk area Kuala Terengganu tu , berkunjunglah kesana , banyak lagi produk lain 
 Maixara , Aura white , Qu puteh dan etc
atau sesiapa yg berminat dengan produk kesihatan Forever Living ? usha kat sini Nora-ForeverLiving

Cantiknya muslimah bukannya cantik fizikal saja , haruslah juga cantik peribadi dan akhlaknya :)

Gambar dari : http://instagram.com/nrlndh
Ada insta jugak ? drop yours :D
Yg follow , i will keep IKUT IKUT juga ~

Wednesday, July 17, 2013 | 4:38 PM | 4 comments

Older Post | Newer Post
Profil
Nurul Nadiah
Terengganu Tanah Airku
Age: 23 years young (2015)
Bachelor of Software Enginnering
Universiti Pendidikan Sultan Idris Mula Ber-blog : 01/06/2010

Follow Here

Facebook Fan Page


Blogger Terengganu


Jom Chat


Tabung Nuffnang