Blog Nrl Ndh
Hey Bawal Stalista
Assalamualaikum 

Hai eberybodih
Sekarang mesti ramai yg dah excited buat persiapan raya .
Baju raya , kuih raya , semua raya-raya gitu (Mood happy semacam) Kalah budak-budak 

Okay ,  Kembali ke point asal     
 Kat sini sy nak sertakan tutorial stylekan tudung bawal untuk hari raya bagi muslimah
Saya suka sangat TUDUNG BAWAL 
Tudung bawal sangat-sangat selesa dipakai , mudah , cepat . 
Mudah nak dapat , pergi je mana-mana store memang ade jual . Murah pulak tu 
Kalau nak branded sikit dan cantik , visit here , Aidijuma  Saya pun pernah beli , high quality material , price berpatutan . Saya mesti pilih !

Nowadays , kat youtube macam-macam orang duk buat tuto cara nak stylekan tudung bawal
Saya prefer yang paling cepat mudah pantas (Nak yang mudah je NRL NDH ni )
Ini , my darling Adeilah Azman


Try this Bawal Style !

Dia sangat stalista ,  tuto yg ni paling sy suka 
Sy dah try ! My self opinion bagi wajah bulat macam bola mcm sy , style ni paling OK :) 

Sy guna bawal kangaroo 

Bulat lat lat . fact
  
Sekian , sekadar perkongsian untuk gadis-gadis cun cantik comel kiut semua

Tengok tengok dan selamat mencuba , hehe


Thursday, July 25, 2013 | 8:47 PM | 6 comments

Older Post | Newer Post
Profil
Nurul Nadiah
Terengganu Tanah Airku
Age: 23 years young (2015)
Bachelor of Software Enginnering
Universiti Pendidikan Sultan Idris Mula Ber-blog : 01/06/2010

Follow Here

Facebook Fan Page


Blogger Terengganu


Jom Chat


Tabung Nuffnang