Blog Nrl Ndh
This is Perak :)
Assalamualaikum 

Fuh fuh , lama tak berkarya . Dah berhabuk blog kesayangan ni 
*AYAT KLISE BLOGGER ALAF INI* hehe
Alhamdulillah , sy ada masa nak update . Curi masa , and then sempat mengarang .
Bulan November ini bukan bulan madu , bulan sibuk . Macam-macam kena settle .

Tapi AKHIRNYAAAA , semua dah selesai .

Yeeepi Yeepi . Sedap merapu kan , mesti korang tak paham ape yg sy busy sgt . Kihkih .
Kami semua ke Perak , majlis sambut menantu AKAK :)
Anak dara tranung bertemu cinta dengan jejaka perak 
 Takyah cite lah , meh nengok gambar teman jalan jalan ateee kome mehh *haha tbe2 cakap perak*


Ber'feeling' sebentar @Puncak Banjaran Titiwangsa . sejukk 


Rombongan dari Tranung sudah sampai :)


Datang MENARA CONDONG @ Teluk Intan *stunning*

Kami bendang-watching time otw balik . Nuuurr Kasihhh haha :P



 And thats it :) Dah cukup untuk cuci mata . kihkih
Lepas semua majlis berjalan lancar di Utara , saya travel pulak ke Selatan
Nantikan ... jeng jeng jeng !!
Bila NrlNdh ke Johor Bahru . ehehehe , inshaAllah next post k

mood baru lepas tengok Highland Towers . Saya terpikir mesti lepas ni pengarah-pengarah sibuk nak buat cite 'Villa Nabila' pulak . hehehe :P


Wednesday, November 20, 2013 | 9:41 PM | 6 comments

Older Post | Newer Post
Profil
Nurul Nadiah
Terengganu Tanah Airku
Age: 23 years young (2015)
Bachelor of Software Enginnering
Universiti Pendidikan Sultan Idris Mula Ber-blog : 01/06/2010

Follow Here

Facebook Fan Page


Blogger Terengganu


Jom Chat


Tabung Nuffnang