Blog Nrl Ndh
Ijazah on the go
Assalamualaikum 

Ala sambut sambut la sale... sambut sale dari pata timor.
Hahahaha Hello Uollss !
Alhamdulillah , akhirnya dapat jugak surat tawaran on 28/1/2014 . 
 Universiti Utara Malaysia is calling me , Bachelor of Science Information Technology.

Ringkaskan . Sy terus join orientasi :)
Best MPP diorang handle orientasi , sangat teratur . Applause !
Tudia gambaq time orientasi , new friends .
 
Me , kiri . Visit IG #Ganuclo utk tshirt tu ! Grab now

 Klimaks !
Jeng Jeng Jeng . Tiba-tiba dapat text dari Universiti Pendidikan Sultan Idris .
TAHNIAH , anda berjaya untuk kemasukan Sesi Februari 2013/2014.

Bachelor of Software Engineering ?

Ouh tidak , itu yang dikejarkan selama ini oleh saya wahai kawan-kawan sekalian . 
Hahaha over-dramatic .
Dan selepas bercakap-cakap berbincang-bincang dengan family . 
Sepakat setuju !
Packing barang , terus terbang ke Tg Malim. Daftarkan diri disini pulak
Hello UPSI ! Sy budak freshie .

 Perjalanan ijazah akhirnya disini . Dah mmg nk kos tu kan , penat lelah pun takde hal lah.
Bermula laa hari hari untuk mengadap coding lagi , inshaALLAH dapat dipermudah segala urusan disini . Ameen , doa doakan saya okay

Ok warga UPSI , kalau kenal jumpa kat luar tu .
Tegur-tegur lah . Sy peramah orangnyer , hehe :)

Biar jauh nun di utara , tapi hati tak berubah eh eh eh hahaha 


Thursday, February 20, 2014 | 8:33 AM | 4 comments

Older Post | Newer Post
Profil
Nurul Nadiah
Terengganu Tanah Airku
Age: 23 years young (2015)
Bachelor of Software Enginnering
Universiti Pendidikan Sultan Idris Mula Ber-blog : 01/06/2010

Follow Here

Facebook Fan Page


Blogger Terengganu


Jom Chat


Tabung Nuffnang