Blog Nrl Ndh
Pulau Redang , Tgg !
Assalamualaikum ♥ 


Okay Okay , janji ditepati . makin kerap post story kat blog ni .
Tak mau habuk dan sunyi sepi lagi dah blog ni . hehe
Entry kali nak berkongsi sikit my short vacation di Pulau Redang 
Pada hari raya ke-5 , saya terus berbot ke sini bersama family !
Beraya di pulau katanya , weee . 

Jadi kita belanja gambar sikit ye , peace yo :)


Turun bot , first shot depan laguna redang :)




Second day ! 
Ikan makan maggi , slurppp



video

Ok chuollsss , nak tahu apa apa sahaja pasal trip ke Pulau Redang . Contact ok ! 
Orang terengganu boleh bagi briefing , hehe :)
Next time kite update lagi blog ok , sekarang tengah packing-packing barang .
Semester break dah habis , so tiba masa untuk masuk semester baru lah .
Selamat datang upsi ! Selamat datang new semester !


 P/S : Anyone yang rasa nak pergi , google sikit harga okay .
Selamat mencari pakej pakej yang ohhsem , goodluck :)




Friday, September 5, 2014 | 3:47 PM | 1 comments

Older Post
Profil
Nurul Nadiah
Terengganu Tanah Airku
Age: 23 years young (2015)
Bachelor of Software Enginnering
Universiti Pendidikan Sultan Idris Mula Ber-blog : 01/06/2010

Follow Here

Facebook Fan Page


Blogger Terengganu


Jom Chat


Tabung Nuffnang